Vad är utvunnet rårisprotein?

Brown Rice blog heading v2

De flesta hälsoentusiaster vet att det är nyttigare att äta råris än vitt ris. Råris är i sig rikt på mineraler som t.ex. järn, zink, mangan, kalcium, selen, fosfor, magnesium och kalium. Det innehåller även naturliga fibrer som kan främja matsmältningen. Råris passar perfekt in i Nikkens Wellness-livsstil. Men har du hört talas om utvunnet rårisprotein?

Utvunnet rårisprotein är i grunden funktionella proteiningredienser som utvinns från groddat råris med hjälp av ekologiska metoder. När det rikliga proteininnehåll som finns mellan skal och endospermlager koncentreras och torkas, skapas utvunnet rårisprotein. Det innehåller en hög halt av naturligt förekommande näringsämnen som t.ex. kalium och magnesium. Även om du aldrig hört talas om utvunnet rårisprotein förut, så har Nikken gjort efterforskningarna åt dig för att säkerställa att du får tillgång till det allra bästa när det gäller livsmedelsteknologi.

Utvunnet rårisprotein är en av endast fyra ingredienser i vår produkt Kenzen Ten4® Matcha Green Tea. I enlighet med livsmedelsregelverket anges ingredienserna i fallande ordningsföljd: ekologiskt grönt matchatepulver, ekologiskt utvunnet rårisprotein, kiwipulver (frukt) och ekologiskt steviaextrakt (blad).

Så vilken funktion fyller utvunnet rårisprotein i Kenzen Ten4® Matcha Green Tea Drink?

Läs mer i vår guide nedan:

Utvunnet rårisprotein:

  1. Är hypoallergent; har en mild, söt smak och är lättsmält.
  2. Innehåller essentiella och icke-essentiella aminosyror och är en snabboxiderad naturlig energikälla.
  3. Tillhandahåller ett jämnt energitillskott som förhindrar det låga blodsocker som kan försämra prestationsförmågan.
  4. Innehåller massor av vitaminer, inklusive B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B6 (folsyra) vitamin E (alfatokoferol) och vitamin K. Vitamin B och E är kända för sina energigivande egenskaper, och vitamin K är viktigt för ett starkt skelett.

Kenzen Ten4® Matcha Green Tea Drink kan drickas som det är, tillsättas i smoothies eller t.o.m. i bakverk för att ge en subtil färg och smak. Drycken ingår även i Everydays vikthanteringspaket.

Tänk på att vi erbjuder GRATIS frakt om du beställer Everydays vikthanteringspaket (# 88016) mellan den 25 oktober – 31 december 2017. Detta erbjudande gäller återförsäljning, grossistförsäljning och Autoship-beställningar. * I enlighet med gällande villkor och bestämmelser (se MyNikken för mer information eller fråga din oberoende Nikken-konsulent).
 

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s