Vinterns bärkick med Ciaga®ᵛ ekologisk juiceblandning

SV Berry boost blog headingVid den här tiden på året är vi många som både känner av julstressen och glädjen och förväntningarna. Dessutom kämpar våra kroppar ofta också med de årliga vinterförkylningarna.

Många människor börjar redan sin dag med Ciaga®ᵛ året runt, men en hel del testar denna helt naturliga, certifierat ekologiska 100 % juicedryck för första gången under vintermånaderna. Bokstaven “V” i CiagaV®ᵛ betecknar denna vitala, utvalda grupp av bär som har valts ut för sitt näringsinnehåll och sina fördelaktiga egenskaper – och för din vitalitet. För ärligt talat, vi behöver alla lite extra vitalitet vid den här tiden på året!

Den unika sammansättningen i Ciaga®ᵛ

Sammansättningen i Ciaga®ᵛ utgörs av den ekologiska maqui-acaifruktblandningen. Vetenskaplig forskning har upptäckt att maqui- och acaibär samt druvkärnextrakt har de högsta ORAC-värdena (antioxidanter) av alla bär – vilket ger Ciagav®ᵛ ett ORAC-innehåll på mer än 1500 enheter per 30ml. Dessutom innehåller blandningen av maqui- och acaibär även mycket höga halter av fenoler och antocyaniner som, i kombination med andra bär och extrakt, skapar den enastående mix av näringsämnen som Ciagav®ᵛ erbjuder.

Naturligt på alla sätt och vis

Ciagav®ᵛ är en helt naturlig, ekologiskt certifierad 100 % juicedryck med en naturligt söt smak och utan några som helst konserveringsmedel. De ekologiska, fräscha bären i Ciagav®ᵛ skördas när de står på toppen av sin tillväxtcykel. Inga bekämpningsmedel används varken under odling eller tillverkning. Inget socker (utöver naturligt förekommande socker i de naturliga ingredienserna), inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen har tillsatts. Snabbsterilisering och aseptisk buteljering gör det möjligt att framställa Ciagav®ᵛ utan långvarig pastörisering, och därmed bevaras de naturliga näringsämnena.

Servera 30ml kyld Ciaga®ᵛ varje dag eller tillsätt juicen till en KVB-smoothie.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

* ORAC: Förkortning för Oxygen Radical Absorbance Capacity – ORAC fastställs genom oberoende laboratorietester och analyser för att försöka bestämma den totala antioxidantkapaciteten hos ett livsmedel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s