Sex hälsotrender 2018

SW Health Trends blog

När vi nu nalkas slutet av 2017 är det den perfekta tiden att granska några av de kommande hälsotrenderna inför 2018.

  1. Minskat sockerintag. En nyligen genomförd undersökning visade att 12 % färre vuxna och 19 % färre barn dricker en sockerhaltig dryck som t.ex. läsk eller juice på en given dag jämfört med data från 2003.1 Nikken använder stevia som ett naturligt sötningsmedel i KVB®Natural Food Mix och i Kenzen Ten4® Matcha Green Tea Drink, eftersom denna ört inte innehåller några kalorier men har en naturligt mycket söt smak. Läs mer om stevia i vår blogg “Att byta ut socker mot stevia är ett smart val”.
  2. Matcha-te. Detta te i pulverform daterar sig tillbaka till 900-talet, då zenbuddhister ansåg att teet gav dem en känsla av klarhet, energi och välbefinnande. Kenzen Ten4®Matcha Green Tea Drink är tillverkad av förstklassiga ekologiska matcha-teblad och lanserades redan 2014, långt innan denna trend. Kenzen Ten4® är tillverkad med USDA-certifierade ekologiska ingredienser, sockerfri och innehåller endast åtta kalorier per portion (fyra kalorier per 100 ml). Matcha Green Tea är känt som “naturens egen energidryck”, och den nyzeeländska kiwifrukt som också ingår i drycken är känd som en av de mest näringsrika bland superfrukterna.
  3. Ökat vattendrickande. Människor lär sig att dricka mer vatten för att hålla en jämn vätskebalans under hela dagen. Uttorkning kan orsaka yrsel och huvudvärk. För att öka ditt vattenintag kan du blanda i citron, apelsin eller tillsätta Ciaga®ᵛ för en godare smak. Försök att dricka ett helt glas vatten vid varje måltid. För fräscht filtrerat vatten hemma, testa PiMag Waterfall® Gravity Water System.
  4. Flexitarisk kost. 2 Fokus ligger på att införliva fler växtbaserade livsmedel i kosten utan att helt utesluta kött. Ersätt gradvis en del kött samt fisk och skaldjur med vegetabiliska proteiner. Med KVB®Natural Food Mix och Everyday vikthanteringsprogram, blir det enkelt att fokusera på en växtbaserad kost som inkluderar en del magert kött.
  5. Temperaturreglerande tyg. Nikken införlivar keramiskt reflekterande fibrer i våra sömnprodukter och stödomslag som bidrar till att frigöra värme och upprätthålla en behaglig temperatur.
  6. Smarta” sängar och kuddar hjälper dig att sova bättre. Kenko Sleep system erbjuder ett förbättrat stöd till det muskuloskeletala systemet, stabilare temperaturkontroll och andra förbättringar som kan bidra till en riktigt god sömn.

Läs mer om Nikkens produkter eller hur du blir en oberoende Nikken-konsulent.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

1 http://www.goodhousekeeping.com/health/wellness/news/g4912/health-trends-2018/
2 https://www.prevention.com/health/2018-health-trends

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s