Sätta upp Nikken-mål för 2018

Blog 22nd Jan postI ordlistan definieras “beslutsamhet” som “ett fast beslut att göra eller inte göra något”. När vi nu har kommit in i 2018 funderar vi ofta över allt det vi vill åstadkomma i år. Tydligen har 80 % av alla nyårslöften brutits redan när det blivit februari!1

För att undvika detta måste vi förändra vårt sätt att tänka. Ha ett öppet sinne, göra oss kvitt uppfattningar som begränsar oss, sätta upp våra mål för 2018, göra åtagandet, skapa en plan och sedan agera utifrån denna. Och om vi skulle råka avvika från planen, måste vi förlåta oss själva och se till att komma på rätt kurs igen. För att kunna göra 2018 till ditt bästa verksamhetsår hittills måste du vara på det klara med varför du samarbetar med Nikken och vad du är villig att åta dig när det gäller sponsorskap, återförsäljning och din mentorroll. Vad fokuserade du på under 2017? Var det effektivt? Vad kommer du att fokusera på under 2018?

Här följer några förslag som kan hjälpa dig att göra 2018 till ditt bästa Nikken-år hittills:

  • Välj att tro på dig själv. Lita på att du kan klara det och lita på att Nikken backar upp dig till 100 %.
  • Planera din dag kvällen före. Skriv en att-göra-lista och rangordna punkterna på den.
  • Avsätt en stund varje dag då du överblickar och sköter din verksamhet på MyNikken. Du måste veta vilka som är dina potentiella stjärnor och vårda ditt mentorskap för dem. Dessutom måste du uppmuntra glömska personer att skaffa Autoship, så att de aldrig får slut på sina produkter. Tänk på att det både finns Autoship-återförsäljning och Autoship för konsulenter.
  • Införliva Everyday-vikthanteringspaketet i din Active Wellness-livsstil. Paketet handlar inte bara om att hålla rätt vikt, utan det handlar om bra näring som ger effekt. Du är en vandrande reklampelare, så håll dig i form både psykiskt och fysiskt. Vi erbjuder GRATIS frakt av Everyday vikthanteringspaket till och med den 31 mars 2018.
  • Sträva efter att vara en förebild och ha en 30-60 sekunder lång rekommendation i beredskap, i vilken du talar om hur du har dragit nytta av Nikken både fysiskt, mentalt och ekonomiskt.
  • Se till att du personligen säljer för minst 500 poäng varje månad. (Det räcker att sälja t.ex. ett enda vattenpaket så är du i hamn!)
  • Var alltid noga med att följa upp dina återförsäljningskunder.
  • Var sponsor åt minst tre personer som var och en åtagit sig att sälja för 500 poäng per månad. Visa dem hur de kan tjäna pengar genom att vara sponsor åt tre teammedlemmar.
  • Ett Wellness Home börjar med dig och vad du stoppar i dig. Bygg upp ditt eget Wellness Home med Nikken-produkter från kategorierna för näring, vatten och sömn. Lär dina teammedlemmar och nya kunder att göra samma sak.

Vi krånglar ofta till det både på jobbet och i livet med alltför många om, och eller men. I stället måste vi tänka igenom saker grundligt, fatta välgrundade beslut och genomföra dem. Det kommer alltid att finnas bra dagar och dåliga dagar, men knepet är att hålla sig till planen. Det räcker inte att prata om saken, eftersom det är handling som får verksamheten att växa. Genom att konsekvent vidta rätt åtgärder, kommer du att kunna gratulera dig själv för ett år av prestationer när det har blivit december!

1 http://www.businessinsider.com/new-years-resolutions-courses-2016-12

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s