Håll dig frisk i influensatider med hjälp av Active Wellness

SV Stay Healthy blog

Förkylnings- och influensasäsongen är här, men finns det något vi kan göra för att hålla oss friska?

Utöver en god grundhygien som t.ex. att rengöra händerna efter att ha åkt buss eller tagit i trappräcken på offentliga platser, följer här ett par andra förslag som kan hjälpa dig att minska risken för att bli sjuk den här säsongen:

Ät protein – Vi kan inte styra över vilka virus eller bakterier som slår klorna i våra kroppar, men vi kan försöka stärka våra immunsystem så att vi har bättre förutsättningar att klara av de förkylningar och influenser som kanske drabbar oss. Douglas Kalman, PhD, RD, chef för närings- och tillämpade kliniska prövningar vid Miami Research Associates i Florida, säger: “Forskning visar att en proteinfattig kost kan försvaga immunsystemet. Därför ser jag till att äta proteinrik mat under hela dagen, i synnerhet fisk, ägg och yoghurt.” 1

Nikken gör det enkelt för dig att öka ditt proteinintag med KVB® Natural Food Mix, som innehåller ett mycket näringsrikt ekologiskt ärtprotein. En portion av KVB® innehåller 41 % NRV (referensvärden för näringsinnehåll) protein men bara 133 kalorier.

Drick massor av vatten – Att dricka tillräckligt mycket vatten kan hjälpa oss att skölja ut gifter från våra kroppar. PiMag® Water Bottle fungerar inte bara som din personliga vattenflaska när du är på språng utan har även ett inbyggt filter, så att du får ett alkaliskt vatten utan sediment!

Ät näringstillskott – Lactoferrin®  innehåller 60 mg vitamin C i varje kapsel. Vitamin C kan främja immunförsvarets normala funktion, en normal energigivande ämnesomsättning samt ett normalt fungerande nervsystem.

En nyttig kost och hälsosamma livsstilsval kan förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. För att öka ditt välbefinnande stöttar Nikken din Active Wellness-livsstil med sina närings-, vatten- och sömnprodukter. Lär dig mer här: http://www.nikkenwellbeing.co.uk/s/about-us/our-philosophy.html

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

http://www.health.com/health/gallery/0,,20752945,00.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s