Vilka är fördelarna med att använda ett ansiktsserum?

The benefits of using a face serum SWE

Ansiktsserum har numera blivit ett viktigt inslag i hudvård för både män och kvinnor, men många är fortfarande osäkra på varför och när man ska använda serum. Ett serum är en produkt avsedd att tillföra en kraftfull dos ingredienser direkt in i huden och därför ska du applicera det på huden efter rengöring men före återfuktning.

Till skillnad från en fuktkräm har serum en lipidlöslig bas som gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga in i överhuden i stället för att stanna kvar på ytan. Detta gör dem suveräna för en riktad insats mot specifika problem med t.ex. rynkor, lyster, acne eller återfuktning.

TRUE elements® Face Serum innehåller aktiva ingredienser som bidrar till att stärka hyn, främjar cellförnyelse och skapandet av elastinfibrer som bidrar till att bevara hyns naturliga spänst. Hyaluronsyra bidrar till att göra hyn fyllig och kan stimulera kollagenproduktionen så att hyn ser slätare och ungdomligare ut.

Tack vare den höga koncentrationen krävs endast en ärtstor mängd serum, som varligt masseras in i ansikte och hals efter rengöring. Därefter kan du använda din vanliga fuktkräm, exempelvis TRUE elements® Nourishing Face Cream. Titta på vår “Gör-så-här”-video för att få fler tips.

När du väljer TRUE elements® Marin Organisk Hudvård  kan du vara tryggt förvissad om att du använder ingredienser av högsta kvalitet på din hud. Med ekologisk hudvård kan du vara säker på att det du tillför huden är fritt från parabener, genmodifierade ingredienser, mineraloljor, ftalater, fenoxietanol, PEG, EDTA, syntetiska färgämnen och parfym.

TRUE elements® Marin Organisk Hudvård  är en samverkande blandning av organiskt sjögräs och kustnära växter. Den rika blandningen av vitaminer, mineraler, spårämnen, aminosyror och antioxidanter i sjögräset utgör grunden i denna hudvårdsserie. TRUE elements® Marin Organisk Hudvård  är späckad med naturligt kraftfulla ingredienser och pH-balanserad för att samverka i harmoni med hudens naturliga kemi.

Prata med din Nikkenkonsulent för att få veta mer om TRUE elements® Marin Organisk Hudvård eller om våra specialerbjudanden på hudvårdsprodukter.

(blog_subscription_form)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s