Drömmar blir sanna… med rofylld sömn

Sleep Blog banner - SWE

Studier visar att en bra och rofylldnatts sömn kan bidra till att förbättra inlärande och problemlösning genom att öka din förmåga att vara uppmärksam, fatta beslut och vara kreativ.

Det är ett välkänt faktum att få tillräckligt med sömn är avgörande för att du ska fungera bra. Men verkligheten är att många vuxna och barn lider av sömnbrist. Studier visar att sömnbrist kan ändra aktiviteten i de delar av hjärnan som styr känslor och beteende.1

Vissa människor är så vana vid att inte få tillräckligt med sömn att de inte längre uppmärksammar riskerna med sömnbrist.2 Faktum är att de inte ens inser att de lider av sömnbrist utan tror att de fungerar normalt. Till exempel så kan dåsiga bilförare känna sig kapabla att köra bil. Ändå visar studier att sömnbrist påverkar din körförmåga lika mycket eller mer än om du är påverkad av alkohol.

Förutom en regelbunden sov rutin så kan din sov miljö och vad du sover på göra en stor skillnad i din strävan efter Active Wellness. Nikken har arbetat hårt för att visa vikten av att sova, långt innan det blev ett hett ämne och fortsätter att förespråka en avancerad magnetisk sömnupplevelse. Den här månaden är det nyligen lanserade Wellness Home – Sov Paketet utformat för att hjälpa dig att sova bra och uppleva hälsoeffekterna, samtidigt som du bygger ett starkt företag när du delar, säljer och sponsrar nya konsulenter med det.

Sömnpaketen finns i olika varianter för att garantera rätt storlek för din säng. Du sover på patenterad DynaFlux®-teknik, och när du har provat på det så vill du fortsätta med det för alltid. Plus, när du köper något av sömnpaketen sparar du 10% av priset gentemot att köpa produkterna separat.

Gör god sömn till din business … Eftersom Wellness Home Paketen har höjd PV (personlig volym), är de idealiska att marknadsföra och sälja för att hjälpa dig att uppnå månatliga kvalifikationer och rankavancemang. Till exempel, att sponsra en ny konsulent med singel sov paketet eller försäljning till kund ger dig en omedelbar PV på 750, vilket ökar upp till 1500 PV för de större storlekarna av Sovpaketen. Konsulenter kan gå till det Virtuella Kontoret för vidare information.

Special under paketens lanseringsmånad: De konsulenter som uppnått Summer Dash är kvalificerade till att få gratis frakt på Sov Paketen och de andra Wellness Home Paketen  under hela augusti månad.

1. https://www.nhlbi.nih.gov/health/health-topics/topics/sdd/why

2. https://sleepcouncil.org.uk/how-much-sleep-do-we-need/

(13 augusti)

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s