Engagera dig för att uppnå ditt mål…

SherriAloneTalking

Kaizen är en japansk term som betyder “kontinuerlig förbättring genom positiv förändring”. Mottagare av Team Kaizen-priset exemplifierar meningen av ordet och har möjlighet att uppleva en extraordinär ledarposition inom Nikken.

I sin strävan efter Active Wellness måste 2018 Team Kaizen medlemmarna ha skapat minst en kvalitetsinskrivning varje månad 2017 och utveckla fyra eller fler nya Silver frontlinjer förra året. En person som uppnådde denna milstolpe var Sherri Danzig. Som medlem av Team Kaizen, bjöds hon tidigare i år på sin livs resa till Japan. Här är vad hon säger om sina planer för att uppnå Team Kaizen igen 2019:

“För att kvalificera sig för Team Kaizen måste du göra en sak. Du måste göra ett engagerat beslut för att uppnå målet, oavsett vad som kan komma i vägen. Utöver det är det bra att ha en mentor, en ansvarig partner, ett mastermind team eller alla tre – för att hjälpa dig att utveckla, arbeta och att omarbeta din plan när du genomför din resa. Utöver jobbet måste du vårda din övertygelse och vision genom att hålla dig uppdaterad med vad som händer inom företaget och i fältet. Viktigast av allt är att du måste tro på den stora versionen av dig själv, det jag kallar Big Stick Figure (BSF), versionen av dig själv som vet att allt du tror är möjligt!

Jag jobbar för närvarande med tre partners som var och en vill kvalificera sig för Team Kaizen. Två av dem är Silver, arbetar mot Platina och en är helt ny. Jag planerar också att stödja sex nya konsulenter att gå upp till Silver i år. Tillsammans kommer vi att utöka vår framgång via marknadsföring på internet. Jag läser bekräftelser flera gånger dagligen och gör planer med familjen för att möta mig i Italien efter avslutningen av vår Kaizen tripp för att fortsätta resa!

Jag är hedrad av att kunna representera Nikken som medlem av Team Kaizen. Jag är helt ärligt stolt över mig själv för att jag upprätthåller mitt engagemang och arbetar mig igenom några tuffa självpåtagna hinder. Jag känner mig bemyndigad att fortsätta växa som företagsledare och att arbeta på en personlig utvecklingsväg som är oändlig. Min önskan är att stå upp och sluta gömma mig, att bli erkänd som ledare. Med det kommer jag att sträva efter att få en större röst för att göra större inverkan! “

Här är Sherris trestegsplan för alla som vill vara med i Team Kaizen:

1. “Öka dina rekryteringsaktiviteter. Sätt specifika veckomål för ett antal nya kontakter och 1-till-1-möten.

2. Börja följa dina framsteg på ett stort diagram. Börja med ytan och arbeta bakåt.

3. Visualisera din framgång. Skriv ner målet att vara med i Team Kaizen och säg det högt varje dag. Sätt en påminnelse varje dag för att komma ihåg att le och visualisera ditt mål flera gånger varje dag! “

(28 augusti)

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s