Ta beslutet att lyckas …

MD-KF blog banner logo

Kaizen är en japansk term som betyder “kontinuerlig förbättring genom positiv förändring”. Mottagare av Team Kaizen-priset har möjlighet att uppleva en extraordinär ledarposition inom Nikken.

2018 behövde Team Kaizen medlemmar uppnå minst en kvalitetsregistrering varje månad under år 2017 och utveckla fyra eller fler nya ’frontline’ Silverkonsulenter under hela året. Trots att han har kvalificerat sig för Team Kaizen 2018 fortsätter Royal Diamond Michael (Mike) DiMuccio att leda och sponsra nya konsulenter samtidigt som han närmar sig 27 års samarbete med Nikken. Varför? Han har satt sig som mål att vara en del av Team Kaizen 2019.

Så här förklarar han varför han hade för avsikt att kvalificera sig för Team Kaizen:

“Jag ville bevisa för Nikkenfamiljen, särskilt de som följer mig, att jag – trots att jag är på Royal Diamant rank – som ofta förknippas med “att vila på våra lagrar “, att det ärmöjligt. Poängen för mig var att ta bort alla ursäkter och skäl för att inte uppnå det. Det var följden av att fatta ett konkret beslut. Få stöd och direkt involvering av din aktiva upplinje och skapa en daglig lista och kalender för evenemang. Berätta för folk varför du gör vad du gör med Nikken och bjud in dem för att hjälpa dig att uppnå det – direkt eller indirekt. Skapa nya Silvers. Ingen blir silver bara för att. Denna prestation kräver en fokuserad ansträngning från konsulenten och deras sponsor.

Jag har bett nya konsulenter att försöka uppnå Paragon Priset och Team Kaizen. Merparten av volymen som vi genererade var från detaljhandeln, vilket är ett stort plus i den nya kompensationsplanen. Att bygga ett team är naturligtvis av högre prioritet, men motverkar inte möjligheten för en konsulent att uppnå Silver rank på egen hand. Kontakt med mina vänner som jag springer med, ABC-möten och samtal var högst upp på listan för dagliga aktiviteter. Att be om hjälp och information blev ett sätt att få kontakt med fler personer.

Alla älskar en ’deal’, så att utöka motivationsprogram på produkter till mina konsulenters potentiella kunder blev ett sätt att uppmuntra omedelbart initiativ, som att erbjuda en Naturest® Kudde till ett sovsystem eller en PiMag® vattenflaska till ett PiMag® vattenfall. Och nu, med våra nya Wellness Home Packs, har vi ett inbyggt motivationsprogram! ”

På väg till att bli en 2019 Team Kaizen medlem säger Mike: “Att sätta upp ett mål och uppnå det är en av de mest bemyndigandekänslorna i världen. Jag ligger på toppen av min 3000 PGV varje månad, huvudsakligen med samma strategi som tidigare. Jag utnyttjar personligen också de nya Wellness Packs-produkterna för att låna ut till potentiella kunder och för att främja det inbyggda motivationsprogrammet. ”

Sammanfattningsvis, här är de fem huvudåtgärderna som krävs för “DiMuccio-strategin” för att gå med i Team Kaizen:

  1. Ta beslutet att lyckas.
  2. Be din aktiva upplinje om hjälp och support.
  3. Skapa en daglig att göra-lista och en kalender med evenemang.
  4. Sponsra nya konsulenter och skapa nya Silver för att bygga upp ett team.
  5. Generera detaljhandeln för att öka volymen. Håll 3000 PGV per månad.

Nästa månad är Mike värd för det kommande Humans Being More Summit tillsammans med sin kollega Royal Diamond Bo Tanas i Toronto.

Banner_984x241-2 - SWE

(17 september)

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s