Anslut med Moder Jord…

SWE KenkoGround Sliding Banner FINAL

Jordning avser anslutning till jorden. Jorden har sin egen energi i form av en mild negativ laddning. I våra dagliga liv bygger vi upp en positiv laddning i våra celler. Vår kropp är känd för att absorbera de positivt laddade elektronerna från elektromagnetiska fält (EMF) som sänds ut från elektroniska apparatersom datorer, mobiltelefoner, Wi-Fi och Bluetooth för att nämna några. Direktkontakt med jorden, som att gå barfota, kan hjälpa till att avbryta den positiva laddningen – och återställa en hälsosam naturlig balans och är därför en viktig aspekt av Active Wellness.

Nikkens nya KenkoGround® erbjuder ett enkelt men ändå effektivt sätt att återansluta med Moder Jord. KenkoGround® kan hjälpa dig att ansluta till jordens negativa laddning även när du arbetar med datorn, ligger i sängen, tränar eller utövar yoga.

KenkoGround® är 46 cm x 90 cm, tillverkad av fjäderlätt tredubbel skiktat material som är täckt med silverjoner. Materialet som är 80% nylon / 20% silvertyg är ledande, med en  teknik som kallas “vakuumsprutning”; denna teknik förlänger och förstärker ledningsförmågan.

Silver är den bästa ledaren av ström eftersom det innehåller ett högre antal rörliga atomer, men silver är dyrare än andra material och används normalt inte om det inte behövs för specialutrustning som satelliter eller kretskort.Vid 20% har KenkoGround®en ovanligt hög mängd silver i tyget, vilket gör den till en enastående produkt.

Nikken försäkrar att KenkoGround® har hög effektivitet genom exceptionella material, högkvalitativ konstruktion och ett vattentåligtytskikt. Superlätt att använda, allt du behöver är ett jordat uttag du pluggar in den i. Du kan placera KenkoGround® under dina bara fötter, lägga den över axlarna eller sova på den. Direktkontakt är bäst, men även ett litet område av huden räcker för jordning.

Upptäck mer på: https://bit.ly/2JtdaoB

KenkoGround® (88012)

1.  https://sciencing.com/metals-make-good-conductors-electricity-8115694.html

20 maj 2019

Pregnant mopther doing yoga with little daughter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

1 thought on “Anslut med Moder Jord…

  1. Pingback: Sätt att ansluta sig till naturen – både inomhus och utomhus… | Nikken Europe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s